Nalaď sa! Tour – WORSHIP

Pridal: 16. februára 2014

NaladsaTour
Nech už žijeme na vidieku, vo veľkom meste či malom mestečku, každý z nás má nespočetné množstvo dôvodov na chválu a vďaku Pánu Bohu. Sobotná bohoslužba je ideálnou príležitosťou, kedy môžeme nášmu nebeskému Otcovi vyjadriť radostným spevom všetko to, čo k Nemu cítime.
Nalaď sa! je názov sobotných bohoslužieb a víkendových stretnutí, ktoré pomáhajú účastníkom naladiť sa práve na vlnu chvály a vďaky. A keďže chváliť máme dôvod po celom Slovensku, zrodila sa myšlienka „putovných“ víkendoviek Nalaď sa Tour, ktoré sa počas nasledujúceho štvrťroka uskutočnia v Bratislave (21. – 22. 2.), Zvolene (31. 2. – 1. 3.) a v Poprade (14. – 15. 3.).

Najbližšie sa naladíme v Bratislave
Najbližšia víkendovka a sobotná bohoslužba Nalaď sa! sa uskutoční v Bratislave 21. – 22. februára 2014 v modlitebni Cirkvi adventistov s. d. na Cablkovej 3 (zbor Bratislava I.). Program bude bohatý, organizátori si dali naozaj záležať:
Piatok
workshop o piesňach (Michal Ševčík)
nácvik piesní na sobotu
Sobota
09:30 – 12:00 – worship a ďakovná bohoslužba s kázaním (Ferko Kolesár) ONLINE
12:00 – 14:00 – obed
14:00 – 16:00 – reflexia – diskusia so zborom a mládežníkmi
18:00 – 19:00 – worship ONLINE
Organizátori prosia všetkých účastníkov, aby sa prihlásili prostredníctvom registračného formulára TU. Účastnícky poplatok 3 € zahŕňa jedlo a ďalšie náklady spojené s akciou. Možnosť ubytovania počas akcie závisí od miesta, poplatok je v takomto prípade 1 €. Pre tých, ktorí sa nebudú môcť zúčastniť akcie, je pripravené ONLINE vysielanie priamo z Bratislavy prostredníctvom webovej stránky mladez.casd.sk/online.
Tešíme sa na spoločné stretnutie a chvály! 😉

Ako to bolo minule
klk aj na mladez.casd.sk/nalad-sa

prečítané: 1 721x Rubrika: Mládež
Komentáre

No comments yet.


Leave a comment

(required)

(required)